Claudiu Ștaier este noul președinte al Fundației Rafel

4
2.063 vizualizari
views

De astăzi, 27 noiembrie, Fundatia Rafael are un nou președinte în persoana lui Claudiu Ștaier. Acesta îl înlocuiește pe Erwin Albu, demis în unanimitate de către consiliul director al fundației.

Claudiu Ștaier, psiholog de meserie, comișar șef la Pentitenciarul Codlea în cadrul Serviciilor de Educație și Asistență Psihosocilă, este un om cu o vastă experiență, acesta având la activ mai multe proiecte în derulare, cât și altele finalizate, marea majoritate bazate pe reintegrare socială. Acțiunile sale, voluntariatul din ultima perioadă cât și stăruința cu care s-a implicat la Fundația Rafael îl recomandă din puctul de vedere al consiliului director al fundației ca președinte al acesteia. Funcția de președinte este una onorifică în cadrul fundației.

Cu o săptămână înaintea noii numiri, în data de 22 noiembrie, Erwin Albu fusese suspendat pentru ineficiența promovării  intereselor beneficiarilor fundației cât și a lipsei de interes în ce privește stabilirea unor bune legături între fundație și instituțiile de resort. Si mai ales din cauza încercărilor acestuia de a se folosi de imaginea fundației în sfera politică.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

4 COMENTARII

Comments are closed.