Chinezii din Codlea în vizorul ANAF ANTIFRAUDĂ pentru evaziune fiscală

0
3.234 vizualizari
views

Nici n-au deschis bine porțile celui mai mare magazin din Codlea, că au și intrat în vizorul celor de la antifraudă. CHINA MAGAZIN din Codlea, situat pe strada Grădinarilor (fostul club IMC). Lucrătorii ANAF Antifraudă au descins în ziua de 7 octombrie și verifică activitatea magazinului de chinezării pentru evaziune pentru a doua zi consecutiv.

UPDATE:

Se pare că, în urma unor sesizări, ANAF a făcut o vizită pentru efectuarea unui control de rutină la magazinul menționat. Când persoanele aflate în control au solicitat documentele în vederea verificării acestora, chinezoaica de la casă a refuzat să se supună controlului, prefăcându-se că nu înțelege pentru ce sunt prezente acele persoane la ea în magazin, ea nefiind vorbitoare de limba română.

Cei aflați în control i-au pus în vedere că refuzul de a prezenta documentele firmei va atrage după sine o amendă de până la 160 milioane lei vechi, sumă care poate fi plătită la jumătate în 48 ore. Nici așa nu a fost convinsă chinezoaica, explicând pe limba ei că (curios că nu se pomenește de niciun angajat român dintre cei văzuți frecvent în magazin, care să explice prezența ANAF și cerințele inspectorilor) abia mâine vine patronul (chinez) și să vină atunci după acte.

Cert este că inspectorii nu s-au lăsat duși cu preșul întrucât aceștia știau cel mai probabil că firma care a deschis la Codlea a avut afaceri și la Brașov, în Bartolomeu. Astfel, pentru a putea face verificări fără să dea timp de „gândire” cinezului, inspectorii au apelat la colegii lor de la ANTIFRAUDĂ.

CHINA MAGAZIN (Copy) (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic