Ceramica figurativă din Codlea alături de Ministrul Agriculturii la Berlin

3
2.046 vizualizari
views

În perioada 21-30 ianuarie 2011 s-a desfăşurat, la Berlin, cea de a 76-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale pentru Industrie Alimentară, Agricultură şi Horticultură „Săptămâna Verde“, considerată cel mai mare eveniment de specialitate în domeniul alimentar şi agricol din Europa.
A doua zi, d-na ministru federal Ilse Aigner, împreună cu organizatorii, a făcut turul de onoare al expoziţiei, care a inclus şi pavilionul României, unde a fost întâmpinată de ministrul Valeriu Tabară şi de ambasadorul României la Berlin, domnul Lazăr Comănescu, alaturi de care a fost şi unul dintre cei mai mari artizani ai ceramicii figurative, Nicolae Diaconu din Codlea.
La eveniment, ministrul Valeriu Tabără a semnat contractul prin care România va deveni partenerul Germaniei, în 2012, la Săptămâna Verde. Statutul de ţară participantă la această expoziţie este unul onorant pentru România, oferind numeroase avantaje.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

3 COMENTARII

  1. Felicitari d-lui Diaconu! Si noi ii admiram rodul muncii , mai de aproape, si incercam sa invatam cate ceva de la dansul ;mai merita inca o data felicitari pentru faptul ca transmite si celor tineri din arta domniei sale.

    Mihaela Iaru

  2. Am avut si eu cateva discutii cu Dl. Diaconu, va spun sincer ca el a reusit sa ajunga acolo unde putini dintre noi ar crede ca este cu putinta, iar operele de arta cat si activitatea lui merita toata stima si respectul ! Jos palaria !

Comments are closed.