,,Cel mai prost magician!” Vlad Grigorescu vine la Ristopub Codlea

0
1.261 vizualizari
views

După sucesul celor patru spectacole, „Stand Up Magic”, „Blind”, „Mental Show” și „Experimentalism”, Vlad Grigorescu revine cu un nou spectacol cu un titlu inedit: „Cel mai prost magician”.
De ce se numește așa? Vlad spune că dacă toți magicienii se autointitulează „cel mai bun, „cel mai mare”, „cel mai cel”, lui nu-i rămâne decât „cel mai prost” și își îmbrățișează titulatura fără probleme. Ba chiar promite că în spectacol va arăta de ce este el cel mai prost din breasla lui.

Vlad Grigorescu promite de asemenea că ne va arăta cum este magia făcută de maneliști, cum arată o ședință de spiritism când e făcută de el, cum se face un truc cu carți gay, un truc sec, toată magia din România sintetizată într-un singur truc și piesa de rezistență, trucul care l-a făcut să se apuce de magie la 6 ani, adus la un cu totul alt nivel.
Nu este un spectacol în care va face pe prostul dar este plin de comedie, nu este un spectacol în care face pe deșteptul dar este plin de trucuri inteligente, este un spectacol despre cum vede Vlad Grigorescu magia, ce înseamnă pentru el, cum a început, cum a evoluat și cum a ajuns el să fie cel mai prost magician .

Cine e Vlad Grigorescu?

Vlad Grigorescu este unul din artiștii de top ai României. Tânăr, carismatic, energic și cu abilități ieșite din comun, el reușește să țină o sală întreagă cu gura căscată prin demonstrațiile sale de mentalism. Combină tehnici psihologice de manipulare, sugestie, îndemnare și multă intuiție ca să creeze iluzia unui al șaselea simț.
“Este un mentalist de talie înaltă iar spectacolele sale sunt singura dovadă de care cineva are nevoie.”

Cu sute de spectacole la activ, Vlad Grigorescu este un showman adevărat, un entertainer în adevăratul sens al cuvântului. Spectacolele sale îi țin atenți chiar și pe cei mai sceptici dintre spectatori. A prestat pentru clienți de clasă înaltă, corporații mari, publicuri de teatre și este mereu invitat să presteze în emisiuni tv, el fiind chiar protagonistul primului show tv de hipnoza, “Hipnoza, jocurile minții”. Este primul care a adus conceptul de mentalism și hipnoză de scenă în România și este recunoscut pentru scepticismul său în ceea ce privește paranormalul.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic