Cel mai mare festival de sport și sănătate din România se mută la Brașov

0
1.989 vizualizari
views

În acest sfârșit de săptămână, cel mai mare festival de sport și sănătate din România “Cea mai mare oră de sport” se mută la Brașov.

După o ediție super energizantă la București, caravana Mișcarea face bine, powered by Dolce Sport și susținută de Telekom Romania, ajunge la Braşov, pe 8 iulie, când pasionații mișcării în aer liber vor ocupa Piaţa Sfatului, timp de 12 ore, pentru a lua parte la “Cea mai mare oră de sport”, ediția a VII-a.

Festivalul de sport și sănătate Cea mai mare oră de sport se întinde pe parcursul a doua luni de vară, în 3 oraşe din România (Bucureşti, Braşov şi Mamaia), cu câte 12 ore de mișcare în fiecare oraş. În cadrul festivalului se desfășoară o mulțime de activități sportive: clase de fitness gratuite susținute de traineri renumiți din țară și de peste hotare, mici campionate de fotbal sau tenis de masă și crosuri caritabile, dar sunt și zone dedicate unde participanții își pot testa sănătatea cu ajutorul unor aparate specializate.

 „Prin acest festival de sport, Telekom promovează un stil de viață sănătos în cele mai populare regiuni din țară, ca parte a strategiei de responsabilitate socială a grupului. Ne bucurăm să remarcăm faptul că numărul de participanți crește de la an la an, ceea ce confirmă succesul demersului nostru și dorința românilor de a trăi sănătos”, a declarant Ruxandra Vodă, Director Comunicare, grupul de companii Telekom Romania.

Evenimentul din Brașov este unul dintre cele mai vibrante intrucât are loc intr-o zonă frumoasă și încărcată de istorie. Programul va cuprinde:

  • Clase de fitness cu unii dintre cei mai buni instructori din ţară şi din străinătate: Steel Programs, Kangoo Jumps, Functional Training, Barre Fitness, Zumba, OneKor Energy, Functional Step, FightKlub Khai Bo și multe altele;
  • Shooting Gate şi tenis de masă;
  • Crosul caritabil UpDown Run, cu două probe, cu start în Piaţa Sfatului:

– 4 km, pentru cei care vor să descopere bucuria alergării,

– 7km, cu 340m diferenţă de nivel, pentru alergatorii de cursă mai lungă şi care nu se tem de înălţimi şi căţărări.

 

Cea mai mare oră de sport – clase de fitness

Pe lângă clasele de fitness, pe parcursul celor 12 ore vor funcționa și clase de Real Ryder (biciclete staționare), dar și screening-uri de depistare a sindromului de moarte subită cardiacă oferite de BTL România Aparatură Medicală, singurii din lume ce dețin echipamente specializate.

Cel mai premiat echipament la nivel mondial din domeniul esteticii medicale va putea fi testat sâmbătă la Brașov, Piața Sfatului, în cadrul evenimentului Cea mai mare oră de sport. BTL Exilis EliteTM este un sistem destinat esteticii medicale care oferă cea mai avansată tehnologie de radiofrecvență non-invazivă pentru remodelare corporală, lifting al zonelor laxe și rejuvenare facială, cu rezultate vizibile și de lungă durată.

De asemenea, reprezentanții de la Crucea Roșie Română, prin filiala din Brașov, vor fi prezenți cu un cort de prim ajutor dotat cu pat, defibrilator și materialele necesare desfășurării activității medicale (truse medicale complete, targă mobilă pentru cautare și salvare a victimelor, oxigen, medicație și aparatură de urgență). Voluntarii și personalul acreditat vor ține demonstrații de prim ajutor pe parcursul întregii zile.

Participarea la toate activitățile este gratuită. În plus, participanții la clase pot câștiga și numeroase premii sportive, porții sănătoase de mâncare și alte cadouri oferite de partenerii evenimentului.

 

Programul complet este afișat pe  miscareafacebine.ro/clase-brasov, platforma de informare a campaniei.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/487830004882997/.

 

Crosul caritabil UpDown Run

În cadrul celei mai mari ore de sport de la Brașov participanții vor avea parte de o super provocare – Crosul UpDown Run – cu două probe, pe două distanțe, cu start și finish în Piața Sfatului: 4km sau 7km, în funcție de pregătirea fizică a fiecăruia și cât de mult își doresc să își depășească limitele.

Şi de această dată miza este dublă: participanţii la cros vor alerga pentru sănătatea lor şi pentru bolnavii cu afecțiuni incurabile îngrijiţi şi susţinuţi de HOSPICE Casa Speranței.

În plus, pentru fiecare participant care va alerga la cros, Fundaţia Telekom Romania şi Smartatletic vor dona câte 4 euro cauzei caritabile a evenimentului.

 

Ambele curse vor fi cronometrate cu cip electronic. Toți participantii vor primi medalie de finisher, iar cei mai rapizi vor fi premiați cu diplome, cupe și premii oferite de partenerul evenimentului – Telekom Romania.

Înscriele online s-au închis, dar cei care vor dori să participe, se pot înregistra la fața locului, în Piața Sfatului, în intervalul orar 8.00-9.00.

Startul la Crosul UpDown Run se va da la ora 9:30, iar festivitatea de premiere va începe la ora 14.00.

Cea mai mare oră de sport este un eveniment organizat de Telekom Romania, în parteneriat cu Smartatletic şi GetFit.

Parteneri ai evenimentului: BTL România Aparatură Medicală, Societatea de Cruce Roșie Română, Fundația Dr. Leventer pentru Sănătatea Pielii, Avene (creme de protecție solară), Aqua Carpatica, Ciuc Natur Radler, VIWA România (Ape cu vitamine), SKIN, Eisberg – Iubesc Salatele și Brașov Trail Adventures.

Mai multe detalii despre programul complet al evenimentului de la Brașov sunt disponibile aici: miscareafacebine.ro/oradesport/.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic