Cei mici au învățat din tradițiile și obiceiurile de Paști

0
852 vizualizari
views

În prima zi din săptămâna școala altfel, școlarii din clasa a III-a A ai Liceului Teoretic Ioan Pascu au desfășurat o activitate dedicată tradițiilor și obiceiurilor de Paști , învățând lucruri frumoase și au beneficiat și de o destindere pe cinste – au dansat împreună cu doamnele de la Clubul Elevilor, care i-au îndrumat de-a lungul anului școlar.

Ziua a doua a săptămânii a fost o adevărată provocare! Cei mici au participat la concursul de cultură generală –  „Ce-am reținut din ce-am învățat ?”, concurs având ca scop creșterea motivației elevilor pentru studiu. Concursul s-a desfășurat pe 5 grupe a câte 4 elevi.  (un matematician, un literar, un pictor și un modelator). A fost o atmosferă reală de concurs, iar câștigătorii (echipa nr. 2) au primit diplome și premii.

Tot în săptămâna Școala Altfel, elevii clasei a III-a au primit vizita doamnei Mihaela de la Piticii Creativi Brașov , care a venit încărcată de material și le-a propus elevilor să lucreze. „Ce vom lucra ?” șoseau întrebările elevilor. „Surpriză! Veți vedea la sfârșit !” Au fost foarte entuziasmați și au așteptat cu răbdare …. o felicitare 3D.

La finalul activității ” Miracolul Paștelui ” elevii au avut o mare surpriză : cei de la ACTOR București (Asociația Culturală de Teatru și Origami România) au sosit cu 3 voluntari ( din Georgia , Estonia și Turcia ) pe care copiii îi cunoșteau încă din clasa I. A urmat joaca, veselie și voie bună.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic