Cazurile de COVID, în creștere alarmantă! Spitalele sunt pline de bolnavi

0
144 vizualizari
views

Autoritățile sunt în alertă după ce numărul persoanelor infectate cu Sars-Cov-2 a crescut.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, trage un semnal de alarmă și spune că, in acest momente, sunt în jur de o mie de cazuri pe zi. Dar, cum de astăzi încep școlile, este posibil ca în următoarele două săptămâni să asistăm la o creștere bruscă a infectărilor.

Cazurile de infecție cu COVID-19 au explodat în ultima perioadă. Autoritățile sanitare deja au intrat în alertă și asta pentru că începe noul an școlar, iar riscul ca virusul să se împrăștie cu ușurință ar fi foarte mare.

Masca a rămas sfântă în locurile aglomerate și igienizarea spațiilor la fel.

Ultimele raportări sunt îngrijorătoare. Într-o singură săptămână au fost înregistrate 12 decese printre pacienții cu COVID-19. Multe spitale sunt deja supra-aglomerate. Măsurile care se iau şi când e vorba de gripă, de exemplu, sunt adoptate şi pentru infecţia cu noul coronavirus.

La spitalul Matei Balș din Capitala, spre exemplu, se prezinta in fiecare zi peste 100 de pacienți COVID, iar 20% dintre aceștia ajung sa fie internați.

Mai mult, în unele spitale deja au fost reintroduse și restricțiile de vizitare.

Deja, situația este critică și la nivel internațional. În Italia, de exemplu, cetățenii au început să poarte din nou mască în locurile publice, la fel și în Marea Britanie.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ