Cătălin Muntean renunță la Primăria Codlea

0
17.450 vizualizari
views

Deși a schimbat radical imaginea municipiului Codlea în primul său mandat și a câștigat detașat mandatul al doilea, continuând proiectele propuse, primarul municipiului Codlea anunță retragerea din cursă, atât la fotoliul de primar cât și la cel de lider al PNL Codlea.

Ce spune Cătălin Muntean pe pagina sa de facebook?

Dragi codleni,
În urma faptului că domnul Marian Popoiu și-a exprimat dorința de a candida la funcția de primar peste 3 ani de zile din partea PNL, am luat decizia de a renunța la șefia organizației PNL Codlea și după cum ați putut vedea nu am candidat la nicio altă funcție în biroul politic județean al PNL, chiar dacă sunt singurul primar de municipiu pe care partidul îl are. Am demonstrat prin acest lucru că știu să fac loc tinerei generații, că nu sunt genul de politician care se ține cu mâinile de un scaun. Mai sunt încă 3 ani în slujba comunității noastre pentru care am promis un oraș european și consider că transformările sunt vizibile, iar promisiunile respectate. Drept urmare, voi propune colegilor din PNL ca interimatul la șefia partidului să fie asigurat de către Marian Popoiu, pe care îl asigur de tot sprijinul în atingerea obiectivelor propuse. Voi răspunde prezent ori de câte ori voi fi solicitat până la încheierea mandatului, cât și după aceea.

Al dumneavoastră,
Cătălin Muntean

Contactat telefonic, Cătălin Muntean a declarat că și-a îndeplinit promisiunile făcute față de cetățeni și că în această situație i se pare firesc să lase loc tinerei generații pentru perioada 2020-2024.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic