Cât de mult trebuie să te ducă mintea să…?

4
1.386 vizualizari
views

Într-o zi senină, în care soarele strălucește pe cer, dar a cărui căldură nu mai răzbate pentru o duminică de noiembrie, în peisajul citadin se poate zări din depărtare un nor greu de fum ridicându-se spre cer.  Privindu-l, fumul îți pare ca nuca-n perete și brusc te gândești la ce poate fi mai rău?

Unde arde? Pe cin` să-l fi urmărit nenorocul? Oare a fost anunțat serviciul 112? Iarăși rămâne o familie pe drumuri, acum, în prag de iarnă, când românul intrat în Postul Crăciunului își așteaptă cuminte bradul împodobit. Și parcă e și păcat să ți se întâmple ceva în perioada sărbătorilor, îți spui…

Învălmășeala de gânduri întrebătoare îți este repede spulberată dacă urmezi fumul gros, pe drumul către Vulcan, dincolo de terenul arabil de lângă pârâul Vulcănița, unde, un cetățean, paznic cel mai probabil la o societate comercială, s-a gândit că n-ar strica să se încălzească un pic din plictiseală.  Ce mai contează că fumul înecăcios se lasă peste oraș? Pentru unii, poluarea minții este direct proporțională cu poluarea urbei. Sănătoși să fim, vin sărbătorile.

Poluarea minții (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

4 COMENTARII

  1. Intreb si eu ca cetateanul care isi plateste taxele, oare cine trebuie informat de faptul ca in fata blocului nr.5 din str.Panselutei lipseste capacul de la o gura de canal???? Cred ca pe acolo au trecut magnetii negri si au saltat acel capac. Ma gindesc totusi ca avem politie locala si nu ar trebui sa se intimple astfel de fapte.

Comments are closed.