Casteul Bran și Dino Parc Râșnov, surprize pentru vizitatori de Halloween

0
146 vizualizari
views

Județul Brașov intră în atmosfera Halloween-ului, iar  Dino Parc Râșnov și Castelul Bran au pregătit o mulțime de surprize atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.

Castelul Bran sărbătorește sâmbătă Halloween, atât pe timp de zi, cât și noaptea. Ziua sunt disponibile două dintre distracțiile preferate ale micuților: Halloween Tour by Day și Magic Time Tunnel by Day, însă adulții gustă și ei din plin senzațiile oferite de acestea.

După lăsarea întunericului, vampirii își fac de cap la Castelul Bran, însă cei curajoși îi pot înfrunta în Halloween Tour by Night, care începe la ora 19:00 și durează până la miezul nopții. Tunelul Magic este disponibil și pe timp de noapte, însă numărul de persoane care pot intra aici este limitat la 80 pe oră.

După atâtea senzații tari, energia trebuie recăpătată, astfel că oaspeții castelului pot alege să participe la Vampire Gourmet Dinner, la Restaurantul Castelului, după ora 19:00. Aici, cei veniți la Castelul Bran se pot delecta cu meniuri în tematica sărbătorii.

DISTRACȚIE PRINTRE DINOZAURI ȘI VAMPIRI LA DINO PARC RÂȘNOV

Una din cele mai așteptate activități la Dino Parc Râșnov este jocul de Treasure Hunt ce se va desfășura în câte trei runde pe 29 și 30 octombrie, de la orele 11.00, 14.00 și 16.00, iar luni, 31 octombrie, de la 11.00 și de la 14.00.

Pentru că este o sărbătoare de groază, seara, târziu, cei care doresc vor putea rămâne în parc pe 29 și 30 octombrie pentru a participa la tururi ghidate printre cei 100 de dinozauri în mărime naturală, alături de care vor cunoaște și noii veniți, fantomele, liliecii, vrăjitoarele și dovlecii sculptați. Acestea vor avea loc de la ora 18:30 (în data de 29 octombrie), respectiv ora 18:00 (în data de 30 octombrie) notează adevărul.

Pe pagina de Facebook cei de la  Dino Parc Râșnov au pregătit și un concurs de Halloween care a început în 25 octombrie  și se va încheia în 1 noiembrie. Se vor oferi cinci vouchere de acces în parc pentru toată familia, precum și un cupon de 100 de lei pentru magazinul de suveniruri din parc.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic