Cartierul Măgurii începe să prindă formă

0
1.826 vizualizari
views

Cartierul Măgurii trece printr-un proces de sistematizare de anvergură, proces care a demarat cu identificarea și eficientizarea spațiilor având ca destinație locuri de parcare pentru autoturisme, dar și înfrumusețarea și reamenajarea spațiilor verzi și de joacă pentru copii.

De aproximativ o lună de la consultarea asociației de proprietari din cartier, se lucrează sistematic și mai multe străzi au fost deja asfaltate după ce, în prealabil, bordurile au fost schimbate și trotuarele redimensionate. În cursul zilei de 11 mai 2016, se turnase covor asfaltic pe strada Petiniei și erau în desfășurare lucrări pe strada Liliacului. Circulația în cartier este întreruptă din cauza lucrărilor.

Cartierul Măgurii nu a fost prevăzut pentru o explozie demografică, primii locatari s-au mutat undeva prin anul 1978, iar locurile de parcare pentru autoturisme erau puține. După 1989, odată cu schimbarea regimului comunist, marea majoritate a locatarilor au devenit posesori de mașini, iar problema identificării unui loc de parcare pentru riverani a fost o reală problemă într-un cartier relativ înghesuit. În cartierul Măgurii nu s-a intervenit niciodată cu asemenea lucrări la scară mare.

DSC_0120 (Copy) DSC_0126 (Copy) DSC_0129 (Copy) DSC_0132 (Copy) DSC_0134 (Copy)DSC_0124 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic