Administrația a intervenit în problema majorării costului biletului de călătorie. Prețul scade!

0
1.027 vizualizari
views

Administrația codleană, prin primarul în funcție Cătălin Muntean, a organizat o întâlnire cu reprezentați ai Consiliului Județean și ai firmei de transport în ce privește problema creșeterii prețului la bilete pe ruta Codlea – Brașov. Reținem din comunicatul de presă al primarului pe pagina sa de facebook și pe care îl redăm integral, că negocierile au avut succes.

Astăzi, în cadrul unei întâlniri organizată la sediul Primăriei Codlea, la care au luat parte: reprezentantul firmei de transport persoane pe ruta Codlea – Brașov, domnul Elisei Dragomir, vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, d-na Mariana Câju și consilierii pe probleme de transport Dorina Alexandru și Grăjdar Ștefan, viceprimarul orașului nostru, dr. Urdea Virgil și subsemnatul, s-a discutat problema creșterii prețului biletelor de călătorie.
După cum știți, reprezentantul San Internațional a luat această decizie de majorare care a fost justificată prin faptul că RATB le-a mărit taxa de peron de la 10.000 lei la 26.000 lei.

În urma negocierilor, începând de mâine, 12 mai, prețul revine la 4 lei, preț care va fi menținut cel puțin până la sfârșitul anului. În privința abonamentelor, acestea vor putea fie eliberate le prețul vechi începând din 25 mai.

Regret faptul că transportatorul a luat decizia majorării în mod unilateral, fără să ne consulte, dar sunt bucuros că în urma negocierilor am ajuns la un numitor comun și am revenit la prețul anterior, a mai spus Cătălin Muntean.

Catalin Muntean

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic