Caravana Carierei a răsplătit elevii CTSM cu 25 de notebook-uri

2
2.053 vizualizari
views
Caravana Carierei
Caravana Carierei

Colegiul Tehnic ,,Simion Mehedinţi” este din nou pe lista premianţilor, a celor mai buni elevi din judeţ. Din data de 4 iunie, Blocul Naţional Sindical a început premierea elevilor merituoşi, care au obţinut cele mai bune rezultate în urma testării realizate în cadrul evenimentelor implementate în liceele din jud. Braşov în cadrul proiectului ,,Caravana Carierei”.

Două licee au obţinut acest punctaj meritoriu, spun experţii caravanei, care s-au deplasat în ziua de 7 iunie la Colegiul Tehnic ,,Simion Mehedinti” Codlea. Cel de al doilea liceu care a câştigat cele 25 de notebook-uri este Liceul Sf. Iosif din Rupea.

Până în prezent au fost consiliaţi aproape 3300 de elevi din anii terminali de liceu. Aceştia au participat la seminarii şi au susţinut un test în urma căruia 950 dintre ei au câştigat un notebook. În cei aproape 2 ani de activitate în teren, caravana va oferi 1050 de astfel de premii celor mai merituoşi dintre cei aproximativ 3500 de participanţi. Proiectul Caravana Carierei este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Investeşte în oameni!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. Anumite „truste” au pe linia de „breaking” trecut ca se vor inchide Saguna si Mesota, deoarece toti elevii se duc catre Simion Mehedinti si la Rupea. Liceele bune din Brasov sau Radu Negru din Fagaras se vor inchide din lipsa de copii.
    Intrebarea mea e simpla: Cum de mai bine de jumatate din elevii de la aceste licee – atat de tari se pare – nu au luat bacalaureatul anul trecut.
    Le urez succes anul acesta, sper sa fie mai bine. La festivitati si premieri vad ca se pricep perfect.
    (Y)

Comments are closed.