Cant și joc, dar și talent pe masură la Festivalul Tezaurul Folcloric al Românilor de Pretutindeni

1
1.058 vizualizari
views

Cea de a doua ediție a Festivalului școlar Tezaurul Folcloric al Românilor de Pretutindeni, organizat de Școala Gimnazială nr 3 Codlea,  a reunit elevi ai școlilor din județul Brașov, care și-au demonstrat talentul și priceperea însușindu-și din tainele dansului și cântecului popular românesc, taine împărtășite publicului prezent.  Copiii pregătiți de instructorii coordonatori, îmbracați în porturi populare din diferite zone ale țării, ne-au reamintit cât de minunat este să duci mai departe tradiția românească.

Juriul a apreciat în mod deosebit naturalețea debordantă a tinerelor vlăstare și motivația acestora, aceea de a reprezenta comunități prin specificul acestora, cântec și joc, elemente ce identifică atât de bine românul cu locurile natale.

Revenim cu galeria foto și montajul video.

Festivalul Tezaurul Folcloric al Românilor de Pretutindeni (59) Festivalul Tezaurul Folcloric al Românilor de Pretutindeni (78) Festivalul Tezaurul Folcloric al Românilor de Pretutindeni (89) Festivalul Tezaurul Folcloric al Românilor de Pretutindeni (105) Festivalul Tezaurul Folcloric al Românilor de Pretutindeni (122)

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. […] Fiind apreciați în scurt timp de la debut, copiii au participat în 2014 la ETNO Tv, la un program de 2 ore în cadrul emisiunii Târgul Popular, dar și la Comoara ETNO Brasov. De asemenea, au fost prezenți la Copilărie Fericită Vulcan și la concursul Tezaurul Folcloric al romanilor de pretutindeni, festivalul concurs fiind un proiect al aceluiași dascăl minunat. (vezi aici) […]

Comments are closed.