Cătălin Muntean spune că își va ține toate promisiunile făcute codlenilor

2
933 vizualizari
views

În mesajul pe care primarul municipiului Codlea l-a adresat codlenilor privind alegerile europarlamentare din 25 mai, în care face un apel la oamenii care i-au acordat votul de încredere la șefia municipiului Codlea să voteze  echipa Partidului Național Liberal, acesta reamintește cetățenilor că își va respecta promisiunile din campania pentru locale. Redăm textual mesajul liberalului Cătălin Muntean, postat pe pagina sa de facebook.

In calitatea de presedinte al organizatiei Partidului National Liberal, filiala Codlea si de primar ales de dumneavoastra, va recomand cu toata sinceritatea sa aveti incredere in echipa PNL pentru alegerile europarlamentare.

Stiu ca multi dintre dvs sunt dezamagiti de actuala clasa politica, insa mai stiu ca prin sustinerea  oamenilor care cred in democratia si liberalismul unui partid istoric asa cum este PNL, vom putea aduce schimbarea.

Asa cum mi-ati acordat votul dvs de incredere pentru a conduce orasul nostru si am promis sa nu va dezamagesc, lucru pe care il voi face si duce la bun sfarsit in toate proiectele, la fel am convingerea ca echipa PNL pentru alegerile europarlamentare va fi cea care ne va reprezenta cu cinste interesele noastre, ale cetatenilor.

 

Catalin Muntean

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. Am si eu o mica problema…in toate proiectele astea nu ar putea intra si repararea trotuarelor la noi in oras?sunt groaznice..sunt o mama de un bebe de 4 luni si atunci cand ies cu carutul e groaznic…am vazut ca in fata primariei se poate…de ce nu si in restul orasului?

  2. Buna ziua. Domnule primar cuvantul dezamagire este mic in comparatie cu cees ce simt eu . de peste 10 ani am depus cereri pt o locuinta sociala , deoarece am si 2 copii si am tot sperat ca o sa- mi aprobati macar dumneavoastra daca ceilalti primari nu au facut- o. Ne cereti votul dvs si spuneti ca nu ne ve-ti dezamagi. CU CE SUNTETI DVS SI PDL MAI DIFERIT FATA DE CEILALTI PRIMARI

Comments are closed.