Când oamenii pun stăpânire pe propriul lor destin

0
1.218 vizualizari
views

Administrația publică locală nu se face pe facebook! Cetățenii nu se hrănesc cu promisiuni online! Orice proiect adoptat  de consiliul local și orice viziune și plan ale primarului trebuie să prevadă pe lângă sursa financiară și termenul de implementare și standardul de calitate privind realizarea. O administrație performantă nu promite ci face! În ultimii 8 ani am „beneficiat” de vorbe în vânt și praf în ochi! Ciclic, promisiunile electorale se repetă, de genul: „Avem proiecte bune!” Hârtia nu ajută! Eficiența vine din activitatea zilnică și din performanța managerială!

Municipiul Codlea are un buget bun sens în care acesta trebuie utilizat strict în interesul cetățenilor municipiului Codlea și nicidecum acesta nu trebuie să fie secătuit de firmele de partid ale marilor partide politice (aceleași partide de 30 de ani) cu proiecte care sunt câștigate și implementate scump, prost și târziu! Să promiți și să nu faci este echivalent cu a fura timp, speranță și viață!

Copiii mici au crescut și nu au avut creșă; școlarii au crescut și nu au avut învățământ de dimineață; tinerii s-au maturizat și nu au avut centru de zi pentru tineri; parte dintre vârstnici au pierit și nu au avut centru de zi pentru vârstnici; turiștii n-au oportunități în municipiul nostru; parcurile nu sunt parcuri; promenada nu e promenadă; poluarea mediului continuă; traficul rutier este demențial – avem o plăcintă de sens giratoriu în care ne învârtim cu toții; toaletă publică nu avem. Da, da, o toaletă în care să aruncăm și promisiunile anterioare de genul: „Fapte nu vorbe!” Marile realizări ale administrației actuale: Două săli de sport care au costat fiecare dintre ele cât o sală de sport și 4-5 vile cu garaj și etaj! Asfalt turnat fără rezolvarea problemelor generate de apa pluvială! Mai vreți?  

Partidul verde prin reprezentantul local, președintele Chira-Adam Raimond nu face promisiuni și nu vine cu proiecte de moment care să fure ochii, așa cum vin alții, însă vă garantăm că în mod corect, profesionist și desigur eficient vom depune toată diligența necesară în vederea rezolvării doleanțelor cetățenilor.

În calitate de candidat la primăria municipiului Codlea dar și candidat la consiliul local  și consiliul județean pot asigura un management al administrației publice locale iar aceasta va prelua de la mine managementul aplicat de 20 de ani în domeniul privat, în profesia mea de consilier juridic și economist, în consultanță managerială, inclusiv fiscală.

Să fim sănătoși! Se poate și altfel!” – Chira -Adam Raimond

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic