Căderi masive de pietre pe Transfăgărășan! Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de mers

0
67 vizualizari
views

Traficul rutier pe Transfăgărăşan este blocat pe ambele sensuri de mers din cauza căderilor masive de pietre. În aceste momente, pompierii intervin să deblocheze în primă fază un singur sens pentru a se putea circula alternativ.

Căderi masive de pietre pe Transfăgărășan! Căderile masive de pietre și aluviuni care au blocat Transfăgărășanul joi au fost determinate de ploile abundente care au căzut în ultima perioadă, spun reprezentanții ISU Argeș.

În judeţul Argeş, pe DN 7C Transfăgărăşan, tronson kilometric 56 – 63, precipitaţiile abundente recente au produs căderi masive de pietre de pe versanţi”, a anunțat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Misiunea pompierilor de a curăța partea carosabilă este una dificilă și asta din cauză că și în prezent plouă abundent.

Ionuț Tunaru, purtătorul de cuvânt ISU Argeș, a declarat că pompierii încearcă să deblocheze în primă fază un singur sens pentru a se putea circula alternativ.

În urma precipitațiilor abundente, a fost blocat drumul în două zone de către aluviunile aduse de apă. Vorbim de bolovani, mâl, de lemne care au căzut pe drum și au blocat circulația. În zonă s-au deplasat pompierii cu utilaje și intervin pentru a degaja aluviunile aduse pe carosabil. Se încearcă deblocarea unui singur sens deocamdată pentru a putea să se circule alternativ pentru coborâre și urcare spre Cota 2000”, a declarat Ionuț Tunaru, la Digi24. 

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ