Bucurii multicolore şi masaj pe scaun la Festivalul Primăverii

0
831 vizualizari
views

Parte din chiar inima municipiului, Fundaţia Rafael se bucură alături de oamenii frumosului burg şi se pregăteşte să participe la Festivalul Primăverii, organizat de Primăria Codlea, de Consiliul Local şi de Casa de Cultură, în perioada 11-13 aprilie 2014 în Promenadă. Este deja o efervescenţă de nedescris la sediul fundaţiei. Unii toarnă ceară de cea mai bună calitate în forme de ou ori de iepuraşi, alţii pictează lumânările deja ieşite din matriţe, ori le aşază cu grijă în cutii, pentru a le etala frumos pe standul care va împodobi festivalul în toate cele trei zile. Ce ar putea oare înlocui bucuria lucrului bine făcut şi cu migală aşternut înaintea ochilor oamenilor veniţi la ceas de sărbătoare?

Sfârşit de săptămână fiind, oamenii primăverii au nevoie de relaxare, aşa că patru maseuri voluntari ai Fundaţiei Rafael vor veni sâmbătă cu scaune şi le vor aşeza exact în buricul târgului, acolo unde, sub mâinile lor miraculoase, orice tensiune dispare şi orice încruntare se arcuieşte frumos, pentru a se transforma apoi într-un miraculos zâmbet.

Masajul pe scaun este una dintre cele mai simple şi mai eficiente tehnici de relaxare. Poate fi încercat la birou, acasă, într-o scurtă pauză în fabrică, în autobuz ori…chiar în Promenadă. Căutaţi, printre atâtea surprize oferite de organizatori, standul Fundaţiei Rafael şi veţi vedea cum stresul, responsabil pentru bolile secolului 21, poate fi mărunţit încet, încet, îmblânzit de mâni dibace de maseuri şi cum se evaporă, înviorându-vă, precum cristalele de rouă revigorează trandafirul sub razele binefăcătoare ale soarelui celui din fiecare dimineată. Masajul durează doar 10 minute şi vă costă doar efortul de a vă deplasa într-o frumoasă zi de sâmbătă în centrul oraşului.

Veniţi în weekend în promenadă! Artişti, comercianţi, oameni veseli şi plini de bucurie vă vor aştepta să vă dăruiască primăvara şi să vă sădească prospeţimea în suflete.

Claudiu Ștaier

Fundatia Rafael, Carmen

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic