Black Friday 2023. Când fac reduceri principalii retaileri din România, în acest an?

0
252 vizualizari
views

Principalii retaileri din România se pregătesc de cel mai important eveniment de vânzări al anului, Black Friday 2023, zi pentru care se pregătesc adesea reduceri substanțiale de preț. Economedia a trecut în revistă când vor organiza retaileri Black Friday în 2023.

eMAG, cel mai mare retailer din România, a anunțat că Black Friday va avea loc în data de 10 noiembrie 2023. Evenimentul se va desfășura pe durata unei singure zile, cunoscută drept Vinerea Neagră. Fashion Days, retailerul de modă al companiei, va începe Black Friday pe 6 noiembrie, conform surselor din piață.

Retailerul online evoMAG a anunțat că desfășoară Black Friday 2023 în intervalul 27 octombrie – 27 noiembrie, pe parcursul a patru valuri de reduceri. Compania oferă discount-uri de până la 75%, la peste 330.000 de produse, dublând anul acesta, față de anul trecut, numărul de produse aflate la reducere în campania de Black Friday 2023. Compania estimează o creștere de aproximativ 15% a vânzărilor în perioada de Black Friday 2023, față de perioada similară a anului trecut.

Altex nu a anunțat oficial data pentru Black Friday 2023, dar evenimentul va avea loc cel mai probabil în luna noiembrie 2023. Raul Filip, Director Achiziții Altex România, a afirmat la Retail Arena că va dura 3 săptămâni.

Flanco a anunțat vineri, că a demarat cea de-a 13-a ediție de Black Friday, care va avea loc în perioada 27 octombrie – 30 noiembrie, în toate cele 159 de magazine ale sale din țară, precum și online.

PayU GPO Romania anunță că va organiza Black Friday HUB pe parcursul întregii zile de 10 noiembrie 2023 și va transmite în direct detalii despre tranzacțiile și comportamentul de consum din online.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ