Bienala Albastră sosește la Codlea!

0
1.061 vizualizari
views

În perioada 20.10-20.11.2019, județul Brașov va fi gazda celui mai mare eveniment cultural dedicat artelor vizuale din regiunea de centru a României, unic în Sud-Estul Transilvaniei, organizat de Asociația Culturală Artessentia și Cofinanțat de Primăria Municipiului Brașov, denumit Bienala Albastră- HRONICON.

Aflat la prima ediție, evenimentul valorifică creațiile artiștilor vizuali din domenii variate, respectiv: pictura, sculptură, grafică, artă textilă, ceramică, sticlă, metal, colaj, fotografie, video-art, experiment vizual, performance-art și alte tehnici mixte, prin organizarea de expoziții, în mai multe spații din județul Brașov.

La eveniment participă peste 200 de participanți din Polonia, Israel, Elveția, Germania, Italia, SUA și România.

Municipiul Codlea prin Muzeul Tradițiilor Codlene, în calitate de partener al acestui mare eveniment, va găzdui pe toată perioada Bienalei,  timp de o lună (20.10-20.11.2019), la etaj, o expoziție de arte vizuale, ce va fi inaugurată duminică, 27.10.2019 de la ora 13:00.

Vă îndemnăm șă participați la acest eveniment pentru că „este un exercițiu de forță care demonstrează măiestria artistică” (Victoria Țăroi- curator Bienala Albastră).

Programul complet al evenimentului este disponibil la adresa: https://bluebiennale.com/program/

Pentru mai multe detalii se poate accesa:

https://bluebiennale.com/ și https://www.facebook.com/bluebiennale/

Intrarea este liberă!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic