Bataia cu apa din `Parcul cu soare`

5
3.445 vizualizari
views

Initiativa de a invita copiii, tineretul in general, la o bataie cu apa, a fost binevenita. Programata initial pentru sambata trecuta, stropeala cu apa din promenada orasului s-a amanat pentru o zi cu soare, asa cum a fost ziua caniculara de astazi, iar locatia s-a schimbat datorita faptului ca fantana arteziana din promenada este defecta. Lipsa apei nu i-a impiedicat pe tineri si copii sa isi mute terenul te joaca in parcul cu soare, unde exisra o alta fantana arteziana. Inarmati cu pistoale cu apa, peturi si galetuse, acestia au format doua tabere si s-au racorit cu multi litri de apa. Distractia le-a ajuns tuturor pana la piele.

Bataie cu apa in parcul cu soare

Astfel de actiuni sunt reconfortante si menite sa intareasca relatiile de comunicare intre tinerii din comunitatea codelana” – a declarat Erwin Albu, organizatorul acestei actiuni.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

5 COMENTARII

  1. a… this is war ! Chiar am fost ciuca batai copiilor . Distractia , a fost la discretie .. A fost o terapie foarte buna . Sambata viitoare … razunarea sentimentelor >:)

  2. Bravo voua , ce`ti mai place sa te balacesti ma Senti ….. da` sunt convins ca a fost super misto … bravo voua si distractie placuta si la urmatoarele ….. :))

  3. Invitaţie la „Bătaie cu apă – Runda a doua” !!!

    Haideţi sâmbătă, 16 iulie, la ora 12 în Parcul cu Soare (lângă Liceul Teoretic) la o nouă bătaie cu apă!

    Aduceţi pistoale, găleţi, baloane, tot ce vreţi!

    E vară în Codlea!

Comments are closed.