BAROC: Un nou brand, o nouă atitudine, un concept cu totul deosebit!

0
2.597 vizualizari
views

Vineri, 17 octombrie, Exotic Palace a inaugurat cel mai modern lounge în stil BAROC, un nou brand, o nouă atitudine, un concept cu totul deosebit!

Arhitectura și mobilierul cu influențe ale stilului baroc completează imaginea unui restaurant stilat și elegant, locul ideal pentru întâlniri de afaceri, o cină romantică, dar și o zi deosebită din viața ta.

Meniul restaurantului este bogat, pe gustul fiecărui gurmand sau simplu trecător. Vedetele bucătăriei sunt meniurile tradiționale cu preparate proaspete din carmangeria proprie, dar și delicii culinare din bucătăria internațională de la specialități fine până la mult iubita pizza.

Dacă ai chef de o ieșire cu prietenii, de o petrecere pe cinste sau pur și simplu vrei să savurezi o cafea bună ori un prânz delicios, ești așteptat în fiecare zi cu meniuri a la carte, iar weekend-urile la BAROC vor fi animate cu seri tematice de dans, karaoke pe un ecran de 3m, degustări de vinuri, stand-up comedy, muzică live, DJ și seri dedicate meciurilor importante, bineînțeles, lângă o bere bună.

BAROC este locul ideal pentru orice eveniment: de la botezuri și zile onomastice, până la petreceri de firmă, prezentări de produse și petreceri de revelion.

Program restaurant:

Luni – Duminică
12:00 – 24:00

Contact – Rezervări
Tel: 0730636772; 0723354610

Strada Lungă, nr 1 – Codlea
office@exoticpalace.ro

BAROC Exotic Palace Codlea (12) BAROC Exotic Palace Codlea (49) BAROC Exotic Palace Codlea (70) BAROC Exotic Palace Codlea (119)

GALERIE FOTO

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic