Bărbat din județul Brașov, reținut de polițiști după ce și-a alungat mama din casă și a încălcat ordinul de protecție emis pe numele său

0
456 vizualizari
views

Polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu un bărbat în stare de reținere, după ce acesta ar fi încălcat prevederile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu emis pe numele său.

La data de 06 mai a.c, în jurul orei 09:00, polițiștii au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că fiul său, care s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice, ar fi provocat un scandal și ar fi alungat-o de la domiciliu.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la adresa indicată, unde au constatat că cele sesizate se confirmă. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în timp ce femeia se afla la domiciliu, un imobil de pe strada Ion Luca Caragiale, din orașul Râșnov, fiul său ar fi pătruns în imobil, context în care acesta ar fi produs pagube materiale, ar fi agresat-o fizic și ar fi alungat-o pe mama sa din locuință, adresându-I simultan și amenințări la adresa vieții.

În baza celor constatate, dar și a celor rezultate din formularul de risc, pe care polițiștii l-au întocmit, a rezultat că există un risc iminent de violență. Astfel, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, prin care bărbatului agresiv i s-au stabilit restricții pentru protejarea persoanei vătămate, acesta fiind obligat să părăsească locuința și să păstreze o distanță de 100 de metri față de mama sa.

Ulterior, tot data de 06 mai a.c., în jurul orei 17:00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că bărbatul agresiv ar fi pătruns în curtea imobilului, unde ar fi adresat amenințări cu privire la incendierea locuinței.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a constat că cele sesizate se confirmă și că bărbatul a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis pe numele său. Astfel, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost a fost reținut și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ, pentru o perioadă de 24 de ore.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție” și “amenințare”, iar cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, potrivit I.S.U. Brașov.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ