Bărbat din Codlea ”săltat” de mascați. În județul Brașov au fost efectuate 11 percheziții

0
8.259 vizualizari
views

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov, au efectuat 11 percheziții domiciliare, în județul Brașov, într-o cauză având ca obiect comiterea infracțiunilor trafic de droguri de risc și mare risc. Din cercetări a reieșit că, în cartierul Noua, din municipiul Brașov, ar fi acționat o grupare specializată în săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc. Membrii acesteia ar fi achiziționat droguri, pe care le-ar fi depozitat în locuința unuia dintre aceștia, și, ulterior, le-ar fi distribuit consumatorilor din județul Brașov.

Printre cei vizați se află și un bărbat din municipiul Codlea. În mașina acestuia și într-o rulotă situată la marginea orașului s-a găsit un întreg arsenal de arme albe: săbii, cuțite, obiecte de luptă. Potrivit unor surse, acesta ar fi distribuit și droguri de risc și mare risc unor copii din Codlea. Bărbatul a fost încătușat și reținut pentru 24 de ore, cu propunere de arestare preventivă. 

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, jandarmilor din cadrul G.M.J. Brașov și I.J.J. Brașov.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ