Bărbat din Codlea reținut de polițiști după ce și-a agresat iubita

0
1.150 vizualizari
views

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Codlea efectuează cercetări într-un dosar penal, cu un bărbat bănuit în stare de reținere, după ce acesta și-ar fi agresat fizic concubina.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Codlea s-au sesizat din oficiu după ce au vizionat, în mediul online, un videoclip postat o platformă de socializare, în cuprinsul căruia au observat un bărbat care ar fi lovit de mai multe ori o femeie, adresându-i simultan și cuvinte și expresii jignitoare. În urma celor constatate polițiștii au întreprins verificări care au dus la identificarea persoanele implicate, respectiv doi concubini, un bărbat de 49 ani și o femeie de 44 de ani, ambii din municipiul Codlea, județ Brașov.

Cercetările efectuate polițiștii au stabilit că la data de 15 martie a.c., pe fondul unor discuții în contradictoriu și a consumului de băuturi alcoolice, între cei doi s-ar fi iscat un conflict, context în care femeia ar fi fost agresată de concubinul său, fiind lovită de mai multe ori de către acesta. La data de 20 martie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut și introdus în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov, pentru 24 de ore. În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de  “violență în familie” și “tulburarea liniștii și a ordinii publice”, iar cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ