Balul de Crăciun la Codlea

1
1.829 vizualizari
views
Bal de Craciun la Codlea
Balul de Crăciun organizat în data de 27.12.2011 la cantina Măgura Codlea de către Consiliul Județean Brașov în cadrul programului de socializare ,,Să ne cunoaștem mai bine”, a devenit tradiție și a strâns un număr mare de codleni dornici să se distreze.
Invitații  la acest eveniment s-au bucurat de atmosfera anilor de altădată, când valsul era la loc de cinste, iar tangoul îți făcea inima să-ți vibreze.
Punctul culminant al serii l-a constituit decernarea premiilor după lungi deliberări ale juriului în cadrul concursului de dans la care s-au înscris 17 perechi. 17 cupluri care s-au întrecut pe sine și au arătat celor prezenți că dansul este nemuritor. Onorați să ne aflăm pe lista invitaților, Codlea Info s-a prins în concurs de dragul dansului și al competiției. Vals, tango, latino și salsa, învârtita dar și brașoveanca, câteva din probele pentru care am obținut un binemeritat loc 2. A fost o seară relaxantă alături de prieteni!
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. După părerea mea acest Bal de Crăciun a fost un adevărat eveniment monden din toate punctele de vedere,iar ca dovadă a reuşitei lui stau mărturie
    părerile celor prezenţi acolo si nu numai!.

Comments are closed.