Jandarmii braşoveni au confiscat mii de petarde

1
901 vizualizari
views

Vânătoarea comercianţilor ilegali de petarde s-a finalizat cu dosare penale întocmite de jandarmii din cadrul I.J.J. Braşov.

petarde5

În perioada 01 decembrie 2011 – 29 decembrie 2011 jandarmii braşoveni, prin acţiuni specifice, au depistat peste 30 de persoane în zonele aglomerate, pieţe, zona apropiată a marilor centre comerciale, acestea desfăşurând activităţi de comerţ illicit în ceea ce priveşte deţinerea şi vânzarea de materiale pirotehnice de diferite tipuri şi dimensiuni.

Acestora le-au fost confiscate materialele pirotehnice pe care intenţionau să le comercializeze, totalizând până la această dată peste 30.000 de petarde şi artificii.

Beneficiarii siguranţei şi măsurilor luate de jandarmii braşoveni sunt în primul rând copiii, spre care se îndreptau de regulă aceşti comercianţi.

Fapta de deţinere, comercializare şi utilizare a acestor materiale pirotehnice de către persoane neautorizate constituie infracţiune prevăzută de art. 37 alin. 3 din Legea 126/1995 republicată.

Jandarmii au întocmit 10 dosare penale acestor “vânzători” şi totodată recomandă populaţiei să nu achiziţioneze astfel de materiale pirotehnice de la vânzătorii ambulanţi, riscând accidente.

Sursa:

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE AL INSPECTORATULUI JUDEȚEAN DE JANDARMI BRAȘOV

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. pot sa intreb si eu cind se poate apela si chemat jandarmie in caz ca linga tine sta o familia rom multe persoane intra la lovire vandalizari deranjarea public unde politia din codlea nu face fata puteti da un sfat cit suntem nevoit sa ascultam un chef cu peste 30 de persoane napte pina la ora 2 si politia nici macar un amende nu adat si asta nu a fost prima data se repete cu palma incasata cind pot sava apelez daca se mai intimpla odata pur si simplu mie frica am luat o palma politia a musamalizat pot sa va apelez napte la dumnevoastre varod raspundeti cer din inima ne frica vecini plind de furtdin gradini 22-23 08 nu sa putut dormi varog raspundeti in ce caz putem cere ajutor

Comments are closed.