Balega europeană, trecut, prezent și viitor

1
2.287 vizualizari
views

Balega europeană continuă să rămână o prezență obișnuită, indispensabilă parcă municipiului Codlea. Moștenire a regnului animal cabalin sau bovin din cele mai vechi timpuri, balega europeană își revendică dreptul de a împărți trotuarul cu cetățeanul de rând și nu ezită să își etaleze formele în mijlocul drumului.

Odată cu trecerea anilor, balega europeană s-a adaptat vitregiilor sorții. Este maleabilă, căci poate fi modelată după bunul plac și în funcție de creativitatea fiecărui șofer sau trecător neatent, iar în comparație cu specia canină nu latră și nu mușcă. Mai mult de atât, nu plătește taxe și impozite și se multiplică pe talpă în funcție de creșterea demografică.

Sistemul de protecție adoptat de balega europeană se adresează persoanelor cu un simț olfactiv bine dezvoltat, deopotrivă persoanelor cu vedere bună sau care nu umblă cu nasul pe sus, motiv pentru care balega europeană ar putea fi considerată un barometru al caraterului uman. În atare condiții, poate că nu ar fi deloc de neglijat posibilitatea realizării unui traseu autentic în vederea promovării, de punere în valoare a acesteia: Balega europeană, trecut, prezent și viitor.

balega europeana municipiul codlea (1)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Este ceva normal,si pe strazile din Londra poti da peste balega de cal si nimeni nu face tamtam.peste ceva ani iti va fi dor sa vezi asa ceva,sa vezi vaci,cai,etc.europenii nu mai au nimic din trecut….uite de aia printul Charles tot vine pe ale noastre meleaguri!!!
    O zi fain mirositoare iti doresc

Comments are closed.