Azi e Dragobetele – sărbătoarea iubirii la români

0
2.162 vizualizari
views

dragobete codlea

Azi e Dragobetele, zi in care  dragostea pluteste in aer si este sarbatorita in mod aparte de fiecare om care iubeste.

Sarbatoarea iubirii este celebrata in fiecare an de romanii indragostiti,  pe 24 februarie si este echivalentul zilei de Valentine`S Day (ziua Sfantului Valentin).

Originile acestei zile provin inca din timpul dacilor, Dragobetele era considerat fiul Babei Dochia, dar si  zeul bunei dispozitii si al dragostei, cel care aduce iubirea  in suflet. In plus, Dragobetele anunta venirea primaverii si sfarsitul unei ierni aspre, un inceput revigorant de primavara.

Iata ca de Dragobete  si codlenii iubesc romaneste si cu emotie, pregatindu-se in prag de primavara sa sarbatoreasca momente speciale cu si langa persoana iubita .

Sarbatoarea traditionala a indragostitilor este un prielnic prilej pentru cei care se iubesc sa isi arate sentimentele  prin mesaje, iesiri romantice, emailuri, cadouri , nelipsind clasicele buchete de flori. Buchetele dulci si irezistibile de flori sunt cele mai la indemana alegeri cand vrei sa-i faci un cadou iubitei si astfel sa ii declari dragostea ta.

Echipa Codlea-Info a surpins tineri indragostiti care au intrat in cateva florarii ale orasului si au ales  cu atentie buchete de trandafiri  pentru alesele inimii lor.

I-am intrebat ce mesaj transmit persoanei iubite prin florile alese, iar raspunsul nu a intarziat sa apara  : “asa ii mai spun inca o data ca o iubesc!”.

Si in acest an, codlenii nu au ezitat sa comande  flori cu ocazia acestei sarbatori, iar ziua inca nu s-au terminat: puteti alege o combinatie inedita de flori frumoase si variate  aflate in florariile din Codlea.

De Dragobete in Codlea (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic