Autoritățile deschid un centru de vaccinare la Codlea

1
2.720 vizualizari
views

Autoritățile deschid un centru de vaccinare la Codlea, din cele două deja pregătite. Centrul de vaccinare va fi cel de la Școala Gimnazială nr 3, din sala de sport. Platforma este online și apare publică, astfel că persoanele care au dreptul să se vaccineze în faza doi a vaccinării pot să își facă această programare. Vaccinarea propriu-zisă va începe cu data de 15 februarie.

Trebuie menționat faptul că vaccinul folosit este Astra Zeneca și că este recomandat doar persoanelor între 18 și 55 de ani. Mai mult de atât, în această fază de vaccinare se pot programa doar persoanele care lucrează în sistem, ex. polițiști, jandarmi, alte cadre M.A.I. dar și persoane care lucrează în alimentația publică sau din administrație, care intră frecvent în contact cu alte persoane. Se estimează că vor fi vaccinate aproximativ 60 persoanr pe zi.

Tot echipamentul a fost pus la dispoziție de către Spitalul Municipal Codlea, cu sprijinul cadrelor medicale din spital. Programul va fi de la ora 8 la ora 20, în fiecare zi.

În următoarea perioadă se speră aducerea și a altui tip de vaccin pentru imunizarea persoanelor de vârsta a III-a sau a celor cu boli cronice.

VIDEO – Informații despre vaccinare la Codlea

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua.Am vârsta de 66 ani și am fost programat la vaccin pt data de 24 Martie. As dori sa știu ce tip de vaccin îmi va fi administrat. Va Multumesc.

Comments are closed.