Atenție! Se lucrează. Străzi care trebuiesc evitate

4
769 vizualizari
views

Atenție, se lucrează  pe mai multe străzi din Codlea. Astfel, traficul este deviat așa cum se întâmplă pe strada Măgurii în direcția strada Șoimului – Vulturului. Accesul pe aceste străzi se face prin 9 Mai – Tudor Vladimirescu sau 9 Mai – cart Măgurii.  De asemenea, recomandăm evitarea străzilor Constituției, Avram Iancu, Scheilor, Nouă.

Dacă pe strada ta se lucrează  și nu se poate circula, ne poți scrie pe adresa contact@codlea-info.ro

Update:

Strada Fierarilor este închisă circulației.

Strada M. Sadoveanu este închisă între străzile Constituției și Cooperativei.

Mulțumim celor care ne scriu.

 

se lucreaza

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

4 COMENTARII

    • N-a uitat nimeni, declaratia se regaseste in documentul de pe facebook al grupului Codlea Info. Mai sunt 2 ani.

  1. nu inteleg de ce domnul primar se apuca de o gramada de lucruri si nu termina odata!de ezemplu [str NOUA sa apucat cu canalizareasa o schimbe a astupat santul au venit cei de la apa sa schimbe teava de apa curenta au terminat au astupat santulacum sau trezit sa sape din nou ptr camine sa bage apometre! stau si ma gindesc daca cei implicati PRI MARIA o sa refaca asfaltul?????

  2. Cica s-a descoperit la noi in oras o noua specie de varza, „varza de Codlea” , dar nu este recomandata consumului. Am trait s-o vad si pe-asta: pe strada Noua, de la Targului pana in Halchiului, abia curge apa, un firicel cat sa te poti spala. Masina de spalat rufe nu functioneaza, apa calda nici atat. Ma mai linistesc cand stiu ca se apropie Zilele Codlei. Multumesc Ovidiu

Comments are closed.