Atenţie, internauţi! Tentative de fraudă

0
908 vizualizari
views

În ultimele zile am primit pe adresa redacţiei mai multe sesizări ale unor tentative de fraudă. De această dată au fost vizaţi clientii de la Banca Transilvania. Mesajul pe care clientul îl primeşte pe adresa de mail  cu tot cu imaginea de mai sus este de următorul:

Stimate client ,

Departamentul nostru tehnic si-a actualizat recent serviciile online, ca urmare al acestui upgrade va rugam sa confirmati detaiile dvs. de accesare a contului online. Imposibilitatea de a confirma detaliile contului online va duce la suspendarea definitva a acestuia.

Click aici pentru a fi redirectat pe pagina securizata Banca Transilvania.

Administratia va solicita sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile cauzate si isi exprima recunostinta pentru cooperarea dvs.

2006-2012 Banca Transilvania Toate drepturile rezervate.

ATENTIE!!! Este o tentativa de fraudă! Cineva încearcă să vă acceseze contul de client cerând datele de identificare, redirectionarea în cazul descoperit de noi făcându-se la adresa ,,host17-21-static.38-79-b.business.telecomitalia.it”
A se vedea că linkul este un fals (de Italia) dacă accesaţi Click aici de mai sus.

Daca aveţi orice nelămurire în ce priveşte trimiterea/primirea de mailul suspecte, cel mai bine ar fi să vă adresaţi bancii.

Banca Transilvania – Agentia Codlea

Adresa: CODLEA, Str. Lunga nr. 132
Telefon: +40268 250717; Fax: +40268 251356
Orar: Luni-Vineri 9:00-18:00; Sambata: 9:30-12:30

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic