ATENȚIE! Drumurile județene fără marcaje rutiere, risc major de producere a accidentelor!

0
653 vizualizari
views

Tot mai mulți conducători auto reclamă faptul că pe drumurile județene lipsesc marcajele rutiere, iar pe timp de noapte și mai ales pe vreme de ceață nu se vede aproape nimic. Spre exemplu, dimineață la prima oră se circula cu 10km/h între Codlea –  Vulcan, Vulcan – Cristian. Șoferii bâjbâie prin întuneric și ceață! Iar cele două drumuri județene nu sunt singurele fără marcaje.

Riscul producerii de accidente este foarte mare spun conducătorii auto! Pe ințelesul tuturor, dacă pe timp de noapte cu ceață și vizibilitate extrem de redusă nu există un marcaj pe șosea (acea bandă albă continuă sau întreruptă) sunt toate șansele ca mașina să ajungă în șanț!

Se caută vinovații pentru lipsa acestor marcaje rutiere.

Direcția de Drumuri și Poduri spune că nu are în competență drumurile județene. Responsabilitatea efectuării acestor marcaje rutiere revine Consiliului Județean Brașov. În acest sens consilierul județean Adrian Iatan a făcut și o interpelare către CJ Brașov ca administrator al acestor drumuri. Mesajul a fost preluat și de către deputatul Ana Loredana Predescu, care a transmis problema ministrului Grindeanu.

Să sperăm că până la marcarea drumurilor județene nu vor fi accidente pentru că, în funcție de fiecare situație în parte, Consiliul Județean ar putea fi bun de plată dacă este dat în judecată urmare a producerii unui accident rutier.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic