Asociația ”Milioane de Prieteni” a aniversat 20 de ani

0
1.687 vizualizari
views

Asociația Milioane de Prieteni a aniversat împlinirea frumoasei vârste de 20 de ani! Pentru a marca evenimentul, am organizat prima ediție a Balului Mascat al Animalelor, găzduit în Holul Operei din Brașov.

Evenimentul a adunat membrii Asociației, reprezentanți internaționali ai celor mai importante organizații non-guvernamentele din domeniul protecției animalelor (Fundația Brigitte Bardot, World Animal Protection), reprezentanți ai autorităților centrale (Ministerul Mediului, Garda Națională de Mediu) și locale (Garda de Mediu, Instituția Prefectului, Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, Inspectoratul Teritorial de Mediu, Primăria Zărnești), dar și prieteni de nădejde ai Asociației – Consulul Onorific al Franței, reprezentanți ai Castelului Bran, Colegiului Medicilor Veterinari, Orchestrei Castelanii.

„Dorim ca acest Bal să devină o tradiție la Brașov! Așa cum marile orașe ale Europei găzduiesc anual carnavaluri, să fie și orașul nostru recunoscut pentru Carnavalul Animalelor! Este prima ediție și marchează încununarea muncii noastre de 20 de ani pentru protecția tuturor viețuitoarelor! Este momentul în care le mulțumesc tuturor celor ce mi-au stat alături și m-au sprijinit în demersurile mele vreme de două decenii! Primul căruia trebuie să îi mulțumesc este chiar soțul meu, Roger Lapis, care m-a sprijinit din prima clipă și până în prezent, indiferent de dificultățile pe care le-am întâmpinat, mulțumesc echipei frumoase alături de care lucrez și care sper că îmi va duce mai departe munca și idealurile, dar și autorităților care s-au implicat alături de noi, Milioane de Prieteni, în salvarea animalelor!”, a declarat Cristina Lapis, președintele Asociației Milioane de Prieteni.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic