Anunț de ultimă oră de la ANM: Furtuni violente de Paște

0
136 vizualizari
views

Meteorologii au actualizat prognoza meteo și vin cu avertizări de ultimă oră.

Vorbim de astăzi de la ora 12 până în această seara la ora  23, de o avertizare meteorologică de cod galben. Vizează în mod deosebit zonele din partea de nord vest, vest, sud a țării, acolo unde fenomenele de instabilitate atmosferică vor fi temporar accentuate, caracterizate prin averse care pot cumula cantități de peste 20-25 litri pe metru pătrat,” a spus meteorologul ANM, Elena Mateescu.

Cei de la munte și din vestul țării trebuie să se pregătească de vijelii puternice

Pe parcursul averselor vom consemna vijelii, pentru că vitezele la rafală vor putea depăși 60-65 kilometri pe oră și de asemenea izolat căderi de grindină, iar la munte, în special în zona Carpaților Meridionali și de Curbură la altitudini mai mari vor fi  rafale de peste 80-100 kilometri pe oră,” a mai spus Elena Mateescu.

Cum va fi vremea în noaptea de Înviere

„În noaptea de Înviere, temperaturi pozitive de la 1 până la 9-10 grade, inclusiv în Capitală o minimă de 6-9 grade iar duminică valori apropiate de normalul termic, 14-21 de grade, cu posibilitatea să mai consemnăm perioade cu averse, în mod deosebit în zonele din sudul, centrul și estul țării.”

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic