Anturaj CREW reprezintă judeţul Braşov în concursul naţional de la Bistriţa Năsăud

0
1.238 vizualizari
views

Trupa de street-dance Anturaj Crew a plecat în această dimineaţă către Bistriţa Năsăud, unde va reprezenta judeţul Brasov la street dance, în cadrul concursului ,,Cupa Şcolilor la Street Dance. Iată ce scriu organizatorii pe site-ul oficial www.streetdancebistrita.ro :

,,Au început pregătirile pentru una dintre cele mai aşteptate competiţii de streetdance dintre şcoli! Cu bucurie în suflete vă anunţăm că pentru prima dată în tânăra istorie a streetdance-ului românesc, Bistriţa va găzdui finala naţională la streetdance pentru elevi: Cupa Şcolilor la StreetDance!.”

Vor fi prezente trupe finaliste din toată ţara: Constanţa, Bucureşti, Botoşani, Baia Mare, Galaţi, Alba Iulia, etc.

Trupa Anturaj Crew a câştigat în după-amiaza zilei de 14 aprilie 2013, în cadrul concursului ,,Cupa Liceelor la Street Dance”, faza judeţeană, două din cele 3 locuri pe podium, care califică trupele câştigătoare în faza naţională de la Bistriţa Năsăud.

Tinerii dansatori, în mare majoritate din Codlea, apreciaţi pentru performanţele lor, sunt sponsorizati în cadrul acestui proiect naţional de Peneş Curcanul şi Asociaţia Civică ,,Muntean Cătălin”. La Bistriţa se va afla şi colega noastră Loredana Cozma, care va pregăti un material foto-video pentru cititorii noştri. Revenim cu amănunte.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic