Anda Adam si RACLA deschid Romanian Music Awards cu piesa „Nu mă uita”

0
1.941 vizualizari
views

Este clar că nimeni nu va uita nici ediția Romanian Music Awards din acest an, dacă asta vor să sugereze organizatorii cu piesa din deschidere, interpretată de Anda Adam și Racla.

Mi se pare cea mai tare deschidere. Perfect pentru un eveniment spectaculos“, afirmă RACLA și Anda Adam.

La 15 ani după apariția piesei-cult autohtone ”Nu mă uita”, aceștia deschid cea mai longevivă gală de premiere a industriei de muzică din țară pe 12 septembrie, în Piața Sfatului din Brașov.

Timpul a trecut, artiştii şi-au văzut de drum separat, iar acum, cu ocazia evenimentului Romanian Music Awards 2014, R.A.C.L.A. şi Anda Adam urcă din nou pe aceeaşi scenă. Deşi nu au mai ţinut legătură, ei au ţinut să menţioneze fapul că “fiecare şi-a văzut de cariera lui, dar nu ne-am certat niciodată”.

Printre zâmbete, artiştii au mărturisit că cei 15 ani de la apariţia piesei “Nu mă uita” şi-au spus cuvântul şi în schimbarea lor fizică, Rimaru spunând: Cred că m-am schimbat cu 15 kilograme”iar Anda a adăugat “eu în niciun caz nu am mai crescut 15 centimetri”.

Cuprinşi de nostalgie, cei doi artişti au spus ce reprezintă pentru ei piesa “Nu mă uita”.

Rimaru a dezvăluit: Îmi place în continuare piesa. Îmi dă o stare de nostalgie. Mi-aduce aminte că în muzica românească a apărut prima baladă hip hop, cu o prezenţă atât de drăguţă cum e Anda”. De cealaltă parte, Anda susţine că piesa “Nu mă uita” a fost piatra de temelie a carierei sale muzicale: “Mi-aduc aminte cu drag. Reprezintă începutul carierei mele. Piesa a fost genială şi mi se pare genială în continuare”.

După nu mai puțin de 11 ani, Romanian Music Awards adună din nou pe covorul roșu personalitățile esențiale din industria muzicală autohtonă pentru un nou șir de concerte, premiere și decernări. A 12-a ediție a evenimentului are loc pe 12 septembrie în Piața Sfatului din Brașov și este organizată de Music Channel și UTV, însumând până acum peste 600.000 voturi înregistrate la cele 14 categorii.

Romanian Music Awards este singurul eveniment românesc de premiere a muzicienilor din țară care este difuzat live atât pe Music Channel România și Ungaria, cât și în țările balcanice și nu numai, cu ajutorul partenerului Balkanika Music Television.

Biletele pentru Romanian Music Awards 2014 pot fi achiziționate de la standurile din Piața Sfatului în ziua evenimentului și costă 20 lei.

anda adam sexy

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic