Am lansat portalul de adopții „Salvează un cățel „

0
1.569 vizualizari
views

„Dac-ai ști că într-o altă viață ai putea fi câinele ce tânjește o familie adoptivă, cu siguranță ai lătra de durere în viața aceasta de om!” – Ovidiu Stan

Locuitorii din Codlea, dar și cei din cele 10 localități arondate la Centrul de Îngrijire Animale aflat pe raza UAT Codlea, se pot informa cu privire la câinii depuși în adăpost, în vederea găsirii sau adoptării acestora.

Cu un meniu ușor de utilizat, portalul „Salvează un cățel” dispune de o galerie foto actualizată săptămânal, informații generale, informații utile, proceduri adopție, noutăți, contact, dar și de o categorie extrem de importantă Pierderi/Găsiri, în care utilizatorii pot face cunoscută pierderea, găsirea sau pot cere sprijinul iubitorilor de animale.

Este simplu să iei un câine de pe stradă și să crezi că problema dispare. Lucrurile nu sunt atât de simple precum par, iar ignoranța, chiar dacă o avem prin natura firii, nu ar trebui să primeze. Ignoranța este doar o formă temporară de salveazauncatel.ro.a ne refuza realitatea. Iar realitatea este cea în care trăim.  Ideea noului proiect al Asociației Pentru Înfrumusețarea Codlei a venit în momentul în care am realizat că acești câini ar avea mai multe șanse de a fi adoptați dacă ar exista un sistem online de monitorizare a câinilor luați de pe străzi. Proiectul este bazat strict pe voluntariat și este desfășurat de către echipa Codlea Info.

Sigur că suntem la început de proiect și vom aduce îmbunătățiri pe parcurs. De aceea vă rugăm să aveți răbdare și să nu ezitați să ne oferiți sugestii.

Mai multe informații puteți găsi pe site-ul www.salveazauncatel.ro 

salveazauncatelcover (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic