Bărbat accidentat pe trecerea de pietoni

3
1.354 vizualizari
views

Accidentul s-a petrecut în urmă cu câteva minute în Bartolomeu. Victima se angajase în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni, când a fost luată în plin de o mașină Toyota. La fața locului au venit două ambulanțe. Nu se cunoaște deocamdată starea victimei.

Revenim cu amănunte.

toyota

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

3 COMENTARII

 1. Parerea mea este ca in ziua de azi , soferii ori nu stiu regulile de circulatie ( au luat carnetul cu branza sau altceva), ori sunt prea nesimtiti si atunci cand se vad la volanul unei masini cat de cat mai bune , intra in transa ca niste hipnotizati !!. Iar parerea mea , este ca astfel de specimene , nu trebuie lasate sa circule pe soselele noastre asa ca ar trebui sa i se anuleze permisul fara dreptul de a-si face altul , plus amenda ca sa se sature de sofat si chiar puscarie in caz de deces !!

 2. Pe 09.09.2015 pe la 12 si ceva, sensul giratoriu Constitutiei cu Scheilor.
  Eu veneam dispre „Meter” si ma indreptam spre „Taropa”.
  In fata mea era un logan alb, intru in giratoriu si desi intre mine si logan erau doar 5 m din dreapta imi taie calea o blonda si la propriu si la figurat intr-o astra combi bv-11-kyi (am inteles ca era dna gruber).
  Cu greu aam evitat impactul pentru ca dna nu avea cum pt ca vorbea la telefon (nu avea nici centura), iar privirea era in alta directie.
  Cand am claxonat-o si apostrofat-o, a inceput sa gesticuleze cu singura mana pe care o mai avea pe volan si a deschis portiera din mers si mai avea un pic si cobora tot din mers.
  Rusine pentru o persoana care trebuia sa se comporte ca o lady.
  Revin cu link-ul pe care voi posta inregistrarea de pe camera auto (bineinteles daca moderatorul imi va permite).

  • Ție nu ți s-a întâmplat niciodată să fii surprins pe picior greșit pentru că ai fost neatent?

   Nu spune nimeni că nu ai avut dreptate, dar chiar nu îi înțeleg pe cei care claxonează în disperare cu dreptatea în mână.

   Deseori observ aceeași situație în sensurile giratorii din Brașov. În fine..

Comments are closed.