Alege speranța în locul fricii!

0
5.472 vizualizari
views

În câteva zile, românii își vor vota reprezentanții în Parlament, pentru următorii 4 ani. Este o alegere pentru viitor, este o alegere pentru destinul fiecărui român și al României.

Fiecare alegere ar trebui să se facă în cunoștință de cauză, în urma analizei programelor cu care candidații au venit în fața alegătorilor. În momentul în care cerem încrederea cuiva, trebuie să îi prezentăm argumente și proiecte care să fie în concordanță cu nevoile sale, însoțite de fapte care să îl convingă că vom fi în slujba sa. Prin sinceritate, pragmatism, profesionalism și responsabilitate demonstrăm că facem o altfel de politică, că facem schimbarea pe care vrem să o vedem în lume.

Este momentul să depășim etapa fricii, vremea alegerilor în care ne conformăm manipulărilor celor care țin ”cu dinții” de putere. A vota este un drept constituțional, care trebuie exercitat, în mod democratic, fără niciun fel de constrângere. Nu mai trebuie să rămânem ancorați în trecut, să căutăm vinovați sau să ne limităm la un circ electoral ieftin, din care nu va ieși nimic bun.

S-au făcut multe greșeli, de-a lungul timpului, din partea tuturor politicienilor. Greșeli ale căror consecințe le resimțim și astăzi. Nu mai avem timp de pierdut, dacă ne limităm la reproșuri și critică, practic, nimeni nu va mai construi nimic.

Să alegem viitorul! Să dăm o șansă ideilor și proiectelor care sunt ancorate la realitate  și care sunt realizabile! Să ne investim încrederea cu folos! Crezi în tine, române! Crezi în România ta!

PSD vine în fața alegătorilor cu un amplu program, al cărui principal obiectiv este creșterea clasei de mijloc. Fiecare român care muncește din greu, care contribuie sau a contribuit la creșterea economică trebuie să facă parte din clasa de mijloc. Așa cum am demonstrat în guvernarea 2012 – 2015, facem ceea ce trebuie pentru a le oferi românilor o viață mai bună.

Este momentul să ne orientăm către adevăratele nevoi – sănătate, învățământ, siguranță publică, dezvoltare economică (turism și agricultură) și creștere economică resimțită în buzunarul fiecărui cetățean.

Împreună putem să facem mai mult! Uniți dăm forță întregii națiuni și garanție generațiilor următoare că nu vor mai fi sacrificate! Locul nostru este aici, acasă…nu ”sclavi” în alte țări!

Prin votul dumneavoastră acordat echipei de profesioniști a PSD Brașov pentru Parlament veți avea parte de normalitate, progres și bunăstare!

Îndrăznește să crezi! Nu vom dezamăgi!

banner-psd

Marius Dunca,

Președinte PSD Brașov
Candidat PSD pentru Senat

Cod Unic AEP 11160007

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic