Ajutor pentru „parintii de ingeri”

0
1.054 vizualizari
views

In perioada 04 – 07.11.2011, organizatia E.M.M.A Brasov, va fi gazda profesorului Universitar John DeFrain, care vine tocmai din U.S.A pentru a fi alaturi de parintii care si-au pierdut un copil.

Profesor universitar în cadrul Departamentului de Studii ale Copilului, Tineretului şi Familiei, la Colegiul de Pedagogie şi Ştiinţe Umane, Dr. John DeFrain s-a pensionat după 36 ani de munca în facultate unde a  activat ca si cadru didactic. Cu toate acestea, continuă să isi focalizeze energia in domeniul dezvoltarii unei familii solide – la nivel de stat, naţional şi internaţional, în timp ce se bucură de mai mult timp petrecut alaturi familia sa.

Un interes important in domeniul său de cercetare a fost studiul modului în care o familie poate învăţa să gestioneze eficient crizele din viaţa lor.
Din 1975 Dr. DeFrain a vorbit cu sute de familii îndoliate şi îndurerate dupa moartea unui copil, clar unul dintre cele mai tragice lucruri care se poate întâmpla unei familii.
A publicat trei cărţi, numeroase articole, şi a avut numeroase prezentări despre impactul adus de moartea unui copil unei familii. Dr. DeFrain si-a focalizat energia in a arata cum familiile care pierd un copil continua sa isi traiasca viata si sa gaseasca speranta dupa aceasta tragedie.
DeFrain deţine titlul de Profesor Onorific pentru Studii Umanitare la Universitatea din Newcastle, Callaghan, New South Wales, Australia; este de asemenea si cercetator la Centrul pentru Studii Umanitare, Shanghai, Academia de Ştiinţe Sociale, Republica Populară Chineză; recent a primit Onassis Fellowship pentru a lucra la Universitatea Aristotel din Salonic, Grecia; a fost bursier Fulbright la Universitatea din Pacificul de Sud în Suva, Fiji; participă în mod regulat la dialogurile publice „World Forum” din Rhodos, Grecia, şi este consultant al Departamentul de Dezvoltarea al Familie din Mexic.

Sambata, 05.11.2011, de la ora 10, dl. profesor, va face o vizita la Maternitatea EVA, unde va sustine o conferinta cu tema : „ Cum pot ajuta expertii parintii care au pierdut un copil. ”

In aceiasi zi incepand cu orele  14:00,  va avea loc un Grup de Suport al parintilor de ingeri din Judetul Brasov, grup care se va bucura de prezenta, sprijinul si sfaturile dlui profesor.

Intalnirea va avea loc in sala de zi a Centrului  Hospice Casa Sperantei de pe strada Sitei, nr.17 A din Brasov.

Va invit din tot sufletul sa participati la intalnirea cu d-l prof.dr. John De Frain!

Este cu siguranta o ocazie unica! Ma adresez in special parintilor de ingeri carora le spun… CURAJ!  Fiti alaturi de noi si veti intelege ce se poate cladi din durere!

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul www.organizatiaemma.ro

Corina Odolean – voluntar E.M.M.A

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic