Afacerişti simpatizanţi PDL la lansarea candidaturii lui Nicolae Ţucunel

7
1.463 vizualizari
views

Vineri, 11 mai, 2012, la Aro Palace, mai mulţi oameni de afaceri din judeţul Braşov au participat la lansarea candidaturii lui Ţucunel Nicolae în cursa pentru Consiliul Judeţean. La eveniment a fost prezent şi primarul Braşovului George Scripcaru, care a ţinut un scurt discurs, alături de Erwin Albu şi alţi invitaţi.

Printre altele, candidatul Nicolae Ţucunel a declarat: ,,Mulţumesc tuturor invitaţilor care m-au onorat cu prezenţa şi cuvintele adresate şi care îmi dau încredere că suntem pe drumul cel bun si catre o comunitate brasoveana unita.”


Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

7 COMENTARII

 1. Domnul Tucunel Nicolae, presedinte al Camerei de Comert si Industrie este cel care mi-a inmanat 4 diplome de excelenta in 27 aprilie 2012 si tot el este cel care nu a fost de accord sa mi se decerneze premiul de manager al anului, din cauza apartenentei mele la PNL, dumnealui fiind un PDL-ist sub acoperire. Faptul ca domnul Erwin Albu a tinut un discurs langa acest PDL-ist sub acoperire ne arata calitatea domnului Albu de independent sub acoperire. De fapt nu cred ca cineva se mai indoieste de asta.

 2. As vrea sa va felicit d-le Munteanu pentru cele 4 diplome,dar nu sunt de acord cu ceeace spune-ti de d-l Tucunel.Este candidat independent sustinut de PD-L.De altfel va deranjeaza cind altii va contrazic.Este campanie,dar sa o facem civilizat! Ca cetatean de rind am pretentii de la candidatii pentru primar.

  • * Andrei – daca ai sti sa citesti cu rabdare, printre randuri, ai vedea ca respectivul comentariu chiar are relevanta.
   * Vio – Eu cred ca fiecare om se simte deranjat cand este contrazis (e firesc, omenesc) departajarea intre incapatanati si ceilalti consta in capacitatea de a asculta si intelege argumentele celuilalt.
   De aceea, nu pot decat sa fiu de acord cu dl. Muntean care acuza implicarea politicului in sfera afacerilor.

 3. ….nu demult d ul Erwin Albu a fost convocat de D ul Scripcaru, tot ce se poate ca dosarele x sa fie rezolvate intr un climat dipolmatic …. in politica totul este posibil, din independent poti ajunge din nou sub steagul verde al partidului mai ales daca ai codita. Credeti ca este o solutie?

 4. Daca un om de rind facea ce a facut Erwin Albu la ora asta era tuns, ras si bagat la racoare ,dar fiind PDL-ul la putere dosarele lui Erwin mai asteapta daca nu iese unul poate iese al doilea .Sa vedem ce-or face cind no sa iasa nici unul.

Comments are closed.