Scrisoare deschisă concetăţenilor mei

10
1.523 vizualizari
views

Concetăţenilor mei,

Sunt Muntean Cătălin George și mă prezint în fața dumneavoastră pentru a vă cere votul pentru candidatura mea la primăria municipiului nostru. Pentru o mai bună cunoaștere a mea și a activității mele personale și profesionale doresc să vă prezint cine sunt și ce cred eu că mă recomandă pentru funcţia de primar.

M-am născut pe data de 8 decembrie 1971 într-o familie respectată din Codlea. Studiile liceale le-am urmat, pe rând, la Colegiul Național ”Andrei Șaguna” din Brașov, respectiv Colegiul Național ”Simion Mehedinți” din Codlea, după care am urmat cursurile Facultății de Zootehnie din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară ”Ion Ionescu de la Brad” Iași, cu un master în domeniu.

Sunt căsătorit și am o fetiță, Patricia, elevă la o unitate de învățământ din Codlea. Locuiesc într-o casă proprietate personală construită recent în municipiu. În plan profesional sunt, împreună cu soția mea, coproprietar la un grup de firme cu activitate în domeniul zootehniei, cunoscut în plan național și internațional. Mi-am început afacerile, după cum mulți dintre dumneavoastră știu, pe plan local și prin propriile-mi puteri, pentru că nu am întreprins niciodată afaceri cu statul.

Grupul de firme are un număr de 700 de angajați, cu precizarea că prin extinderea afacerilor numărul acestora va crește anul viitor cu încă 500 de locuri de muncă, contribuind în același timp, anual, la bugetul local cu peste 7 miliarde lei.

Nu în ultimul rând, m-am aplecat şi asupra problemelor sociale ale concetăţenilor prin înfiinţarea asociaţiei civice care îmi poartă numele.

Din punct de vedere al activității mele politice, după cum probabil știți, deși am candidat în vara anului 2008 la funcția de primar al Codlei ca independent, m-am alăturat Partidului Național Liberal în același an preluând organizația codleană, candidând la Senat sub sigla liberală. În prezent mă bucur de încrederea conducerii locale, județene și naționale a PNL, fapt pentru care voi beneficia și de sprijin politic în cadrul alegerilor locale din acest an. Sub nicio formă nu voi candida pentru Senat sau Camera Deputaţilor.

Cu sprijinul dumneavoastră m-am decis să mă implic şi mai mult în viaţa comunităţii, să ajut mai mult localitatea în care m-am născut, am crescut și îmi dezvolt afacerile.

Consider că am demonstrat capacitatea mea de a dezvolta și a conduce afaceri mari, astfel încât vă asigur de deplina mea dispoziție și implicare cu bună credinţă în viața administrativă a Codlei.

Cu consideraţie,

Cătălin George Muntean

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

10 COMENTARII

 1. Scurt şi la obiect. Foarte bine punctat, domnule Muntean! Sper ca oamenii să realizeze marea şansă pe care o are Codlea în următorii 4 ani cu dumneavoastră la cârma oraşului. V-aş fi votat cu dragă inimă dacă eram acasă dar am convingerea că lumea o va face pentru a vă putea respecta cuvântul dat, să devenim un mic orăşel european. Ca un bun creştin ce sunteţi, aşa să vă ajute Dumnezeu.

 2. De la stânga la dreapta
  Cătălin George Muntean, Daniel Constantin, Crin Antonescu

 3. Chiar a fost Antonescu la firma la dvs domnule Muntean? Credeam ca e poveste domnule…e bine daca asemenea oameni viziteaza comunitatea noastra si sunt interesati de Codlea.

  • Nu vezi ma ca e Munteanu cu Crin la masa? Ce mai atata poveste daca e , daca nu e…..ma ce va mai place sa scrieti aiurea…

 4. Foarte faina prezentare de candidat. Am citit si prezentari ale altora si scriu si ei frumos…ma intereseaza lucruri concrete ce au facut oamenii astia care vor votul nostru pentru primarie ca de scris frumos scriu toti. Astept pana la terminarea campaniei sa vad pe cine pun stampila…

 5. Suntem in carti mari daca oameni de astia grei vin la Codlea . Poate in sfarsit ajungem inapoi ce am fost odata ,cand tot omu la Codlea avea loc de munca.

 6. Cataline nu da satisfactie cui te ataca si te balacareste. Nu te cobori la mintea unor personaje ca Erwin care nu e in stare sa faca nici pentru el ceva nu mai zic pentru Codlea. Nu e nimeni asa nebun sa puna primar pe colericul asta care nu a auzit de civilizatie si urla ca in codru si el plin de datorii. Se mai cearta si cu toti popii de la toate bisericile, asta nu are Dumnezeu nu are mama nu are tata…

 7. Are dreptate Muntean ca pe vremea lui Tariceanu am dus-o cel mai bine. Macar de am mai trai iar acele timpuri…nu saracia de acum. Ma uit cum creste euro si ma inspaimant…

  • Stai linistit, nu Tericeanu a facut sa fie bine. A fost pur si simplu o chestie de conjunctura. Ce-i drept, una mondiala.

   • Ai si tu dreptatea ta Giumbuslucule dar a cantarit enorm ca Tariceanu si guvernul lui au avut deschiderea si disponibilitatea sa foloseasca in bine aceasta conjunctura. Uita-te ce se intampla acum……

Comments are closed.