Adolescenți din Brașov, sechestrați și umiliți de patru bărbați

0
1.594 vizualizari
views

Un caz șocant a avut loc în urmă cu doar câteva zile în comuna Cața, din Brașov.

Doi copii au fost supuși unei umilințe de nedescris și au fost obligați să se automutileze de mai mulți indivizi care i-au oprit pe stradă.

Cei doi băieți, de 17 și 18 ani, se întorceau de la o petrecere în noaptea din 9 spre 10 aprilie, când au fost opriți pe stradă de patru indivizi care i-au băgat cu forța într-o curte din localitate. Cei patru bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, i-au obligat pe adolescenți să mănânce sticlă și să se lovească singuri în cap cu coada unei mături.

De parcă aceste lucruri nu erau îndeajuns, bărbații au filmat tot incidentul și s-au lăudat cu el în sat. Pe imagini se observă cum tinerii sunt îndemnați să mănânce sticla, iar în mai multe rânduri se aude cum strigă la cei doi să roadă, să înghită și să nu scuipe sticla.

Adolescenții au reușit să scape și au mers în acea seară spre casă. Abia a doua zi părinții unuia dintre minori au aflat de incident și au depus plângere la Poliție.

Oamenii legii au descins la locuința unde s-a întâmplat incidentul și i-au reținut pe cei patru indivizi.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hoghiz efectuează cercetări într-un dosar penal, cu persoanele bănuite în stare de reținere, după ce au fost sesizați cu privire la faptul că doi tineri, de 17 și 18 ani, ar fi fost agresați fizic.

Astfel, în baza unei sesizării primite la data de 10 aprilie, polițiștii au efectuat cercetări în dosarul de cercetare penală pe care l-au constituit, în care au stabilit până la acest moment că, la data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 23.00, doi tineri, din localitatea Cața, județul Brașov, ar fi fost interceptați pe stradă de alte trei persoane în timp ce se întorceau de la o petrecere.

Una dintre cele două persoane interceptate a fost lovită de cei trei, apoi a fost dusă într-o locuință din apropiere, proprietatea unui alt bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunilor, unde a fost supusă la tratamente umilitoare și de natură a-i produce leziuni.

Tot în acea locuință a ajuns și celălalt tânăr, de 18 ani, care însoțea victima, aceasta fiind la rândul său lovit și amenințat de o singură persoană din grup.

Polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a celor patru persoane, cu vârste între 18 și 32 de ani, și introducerea lor în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, urmând a fi prezentate judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunerea de arestare preventivă.

Cauza este cercetată la acest moment sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal, sub coordonarea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie dispuse măsuri legale” potrivit unui comunicat de presă a I.P.J. Braşov.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic