Acuzat de trădare, Agache Aurel părăsește scena politică

0
5.785 vizualizari
views

Acuzat de trădare, fostul membru al Uniunii Pentru Codlea, Agache Aurel Dionisie, părăsește scena politică. Gurile rele spun că până și Erwin Albu a observat încrâncenarea mizeră a fostului consilier de a-și atinge scopul călcând peste cadavre.

Povestea ”prieteniei” celor doi începe cu un an înaintea alegerilor din 2016, când Erwin Albu, candidat la primăria municipiului Codlea a venit cu ideea înființării unei formațiuni politice care să îl ajute să canalizeze energia simpatizanților săi. La acel moment nimeni nu a bănuit că Agache Aurel Dionisie încerca să-i intre pe sub piele pentru a accede pe listele de consilieri locali ai UPC (Uniunea Pentru Codlea), formațiune politică înființată pe ultima sută de metri dealtfel.

Agache și-a creat un cont fals de facebook  (Erwin Antecedente Penale) și a aruncat cu noroi în cel care i-a întins mâna.

Cu Erwin Albu ca lider, partidul a reușit să scoată un scor bun la alegeri, UPC-ul trezindu-se cu 3 consilieri în legislatura din vara anului 2016. Doar că, atunci când Erwin Albu și-a dorit să creeze o legătură cu USR pentru a candida pentru ocuparea unui post de parlamentar, cel care l-a trădat a fost chiar Agache Aurel Dionisie pe care Erwin l-a adus în partid și datorită căruia a ajuns consilier local. Pe scurt, Agache Aurel și-a creat un cont fals, gen (Erwin Antecedente Penale) prin care în mod sistematic a scos din sertar toate mizeriile și condamnările penale pe care Erwin le-a acumulat de-a lungul timpului, în ideea că dacă USR-iștii vor ști cu cine au de a face nu îl vor mai dori pe Erwin Albu în echipă. Ca o pură coincidență, în locul lui Erwin Albu a fost ales, un alt ”codlean” trăit prin București, dornic de sânge, pe care ulterior Agache Aurel l-a elogiat vădit în acțiunile de discreditare a politicului în general și a administrației locale în special.

Mușamalizarea unor adevăruri de către Agache Aurel merge mult mai departe de cât și-ar fi imaginat mulți dintre cititori. Deși a pozat într-un Don Quijote, luptându-se cu morile de vânt și cu sistemul pe când făcea figurație printre bălți, gropi în asfalt sau gunoaie pentru a aduce în atenția opiniei publice orice lucru care dădea în primar sau susținătorii acestuia, Agache a omis să spună opiniei publice și cu precădere membrilor grupului căruia se adresează constant, lucruri mult mai grave pe care le-a comis. Revenim cu amănunte. 

P.S. Consiliul Local Codlea a validat în cursul ședinței ordinare numirea lui Vivi Bogdan ca și consilier din partea UPC. Probabil un nou suflu pentru formațiunea condusă de Erwin Albu.

Foto, de la stânga la dreapta: Erwin Albu, Marius Suranyi, Vivi Bogdan.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic