Accidente în lanț între Codlea și Vlădeni

0
1.645 vizualizari
views

Zi neagră de marți, 20 septembrie, pentru participanții la tafic pe ruta DN1, între localitățile Codlea și Vlădeni. În decurs de aproximativ 30 min, au avut loc 3 evenimente rutiere în care au fost implicate mai multe mașini. Cauza? Neadaptarea vitezei la condițiile de trafic. La ieșire din Codlea, într-o curbă, conducătorul unui autoturism care venea dinspre Vlădeni, a pierdut controlul volanului, a derapat și a intrat pe contrasens, izbindu-se într-un alt Opel care circula regulamentar. Mai multe mașini SMURD au sosit la fața locului pentru a acorda măsurile de prim-ajutor victimelor. Din fericire, leziunile suferite de acestea sunt minore, două dintre victime refuzând transportul la spital.

La nici 10 minute, un autoturism Dacia Logan cu numere de Galați iese în decor la aproximativ 2km de primul accident, tot într-o curbă și tot pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de trafic, vreme nefavorabilă, umiditate și vizibilitate scăzută.

Un al 3-lea accident are loc aproape simultan cu cel de al doilea, unde se pare că există victime, fiind solicitată prezența echipajului SMURD. Evenimentul rutier are loc la ieșire din localitatea Vlădeni, aproximativ 6 km față de primul accident.

Polițiștii de la rutieră spun că și în noaptea de 19 spre 20 septembrie au avut astfel de evenimente rutiere cu ieșiri în decor, cauza fiind aceeași, neadaptarea vitezei la condițiile meteo. Aceștia recomandă tuturor participanților la trafic să circule cu prudență pe asflatul umed.

VIDEO – Accident Codlea-Vlădeni

accidentvladeni5 accidentvladeni4 accidentvladeni3 accidentvladeni2 accidentvladeniaccidentvladeni6

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic