Accident rutier la intrare în Codlea: conducătorul unui autoturism a ațipit la volan

1
16.674 vizualizari
views

Accident rutier pe DN1, cu două autoturisme implicate, din care au rezultat două victime. Conducătorul unui autoturism care se deplasa din direcția Brașov spre Codlea, a ațipit la volan la intrare în municipiul Codlea și a intrat în separatoarele de sens, a pătruns pe sensul opus unde s-a lovit frontal cu un alt autoturism care circula regulamentar.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, care a acordat îngrijiri de specialitate unui număr de două persoane, conștiente, una dintre acestea fiind politraumatizată, transportată ulterior la spital. Traficul se desfășoară alternativ.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală. La testarea celor doi conducători auto din punct de vedere al alcoolemiei, rezultatul a fost zero.

VIDEO – ACCIDENT RUTIER

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Si de parapetul ala de rahat si tampoanele alea aiurea, nu ziceti nimic? Zona extrem de periculoasa si f prost gandita, cu parapetii de beton care au ingustat soseaua. Cine gandeste lucrurile astea realizeaza un minim de analiza de risc si siguranta circulatiei????

Comments are closed.