Accident pe DN1, la ieșire din Codlea spre Sibiu

1
1.746 vizualizari
views

Ghinion curat pentru șoferul unei dubițe marca Mercedes, care nu a păstrat distanța regulamentară și a intrat în spatele unui autotren. Șoferul TIR-ului oprise pentru că în fața acestuia un autoturism semnaliza stânga spre Codlea Nord, iar din fața veneau mașini. Șoferul ghinionist s-a ales cu baia de ulei spartă la Mercedes, în condițiile în care șoferul autotrenului a plecat în treaba lui, fără să-l intereseze.

Reacție în lanț:

După aprozimativ 10-15 min, un autoturism marca Peugeot condus de o șoferiță, semnalizează stânga spre Codlea Nord și istoria se repetă, un BMW cu numere de Angila își face praf partea din față a mașinii. Doar că de această dată nu doar neatenția șoferului a dus la producerea tamponării, ci și uleiul de motor scurs pe carosabil, care a făcut ca zona să devină un patinoar pe timp de vară.

Pe parcusrul a încă 15 min, până la sosirea echipajului de poliție și a mașinii de pompieri de la SVSU Codlea, alte două autoturisme au fost la un pas de a cădea în capcana de pe carosabil, ultimul fiind un taxi din localitate, de care se apropia un TIR intrat în derapaj și care inspirat a claxonat puternic, făcându-l pe taximetrist să forțeze intrarea în Codlea Nord.

Evenimentul scoate la lumină o problemă mai veche a municipalității, luată în discuție și pusă pe tapet de comisia de circulație, și anume, necesitatea înființării unei benzi de refugiu pentru autoturismele care vor să facă la stânga pentru fluidizarea traficului.

Vom reveni cu detalii pe această temă.

DSC_0043 (Copy) DSC_0047 (Copy) DSC_0051 (Copy) DSC_0053 (Copy)

DSC_0044 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Accident Brasov: 4 masini lovite, in acelasi loc, in decurs de 15 minute. Alte doua autoturisme au evitat la limita sa se ciocneasca. In acelasi loc - Brasov Romania

    […] în care șoferul autotrenului a plecat în treaba lui, fără să-l intereseze, anunță codlea-info.ro și preluat de […]

Comments are closed.