Accident DN1, Codlea – Brasov!

0
6.357 vizualizari
views

Accident rutier pe DN1, între Codlea și Ghimbav. Un tractor care se deplasa regulamentar pe prima bandă a fost impins în șanț de o camionetă, care inițial s-a angajat în depășirea tractorului și care s-a retras pe banda de deplasare când din spate a venit un autoturism pe banda a doua. Nici autoturismul nu a putut evita impactul, toate cele 3 mașini au ajuns în șanț, în afara părții carosabile. Pompierii SVSU de la Codlea și cei de la Brașov au intervenit pentru acordarea măsurilor de prim-ajutor. De asemenea s-a deplasat si o autospecială de la Ambulanța Codlea. Polițiștii efectuează cercetări la fața locului.

”Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că în evenimentul rutier au fost implicate 3 autovehicule, respectiv un tractor, o autoutilitară și un autoturism, care circulau în aceeași direcție de mers, respectiv dinspre municipiul Codlea spre orașul Ghimbav.
La acest moment o singură persoană necesită consult medical din partea cadrelor medicale ale ambulantei care s-a deplasat la fața locului.” – IPJ Brasov

VIDEO – ACCIDENT DN1

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic