A furat un telefon, care ulterior l-a dat de gol

0
1.666 vizualizari
views

Polițiștii brașoveni au reușit identificarea şi prinderea în scurt timp a unui bărbat, după ce acesta ar fi sustras un telefon mobil, dintr-un magazin situat într-un spațiu comercial.

La data de 25 martie a.c., în jurul orei 14.00, la sediul Secției 1 Poliție Brașov s-a prezentat un bărbat care le-a sesizat polițiștilor faptul că partenerei sale i-a fost sustras telefonul mobil, în timp ce aceasta se afla într-un magazin.

Imediat, după primirea sesizării, s-a constituit o echipă operativă, care a efectuat verificări, iar după vizualizarea imaginilor surprinse de echipamentul de supravehere, au fost stabilite semnalmentele persoanei bănuite. Astfel, în scurt timp, un alt echipaj de poliție l-a identificat pe cel bănuit într-un bar, din localitate, asupra acestuia fiind găsit și bunul căutat. Însă, verificarea celulei telefonului mobil i-a dus pe polițiști direct la făptaș!

Bărbatul, de 42 de ani, a fost condus la sediul unității de poliție, unde, în baza materialului probator, s-a dispus reținerea și introducerea sa în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brasov, pentru o perioadă de 24 de ore.

În cauză, persoana cercetată urmează a fi prezentată procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, care va dispune măsuri corespunzătoare față de acesta. Cercetările, în acest caz sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar la finalizarea acestora vor fi dispuse măsurile legale.  

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ